SZOLGÁLTATÁSOK

Access Bars

Egy kis enyhülésre vágysz?

Túlterheltnek érzed magad a téged körülvevő stressz, a szorongás vagy a feszültség miatt? 
Egy kis enyhülésre vágysz? Hasznos lenne egy könnyített folyamat a test-lelki egyensúly helyreállítására? Hiszel abban, hogy a múltad valamilyen módon visszatart abban, hogy azt az életet éld, amit meg akarsz teremteni? 

Az Access Bars egyszerű módon segíti elő a pozitív változást. 

Dőlj hátra és lazíts, miközben megtapasztalsz valami egyedit.

Az Access Bars egy olyan fejkezelés, amely hozzáfér a nem kívánt programozáshoz és felszabadít alóla.

Mik azok a "BÁROK"?

Az Access Bars™ 32 fejen áthaladó energiapont, ami tárolja az életünk során tanult vagy elsajátított gondolatok, ötletek, attitűdök, döntések, ítéletek és hiedelmek elektromágneses töltését vagy felhalmozódását.

A32 sáv az élet különböző területeire vonatkozik, beleértve mindazt, amit gondolsz, érzel és hiszel a testedről, az irányításról, a kreativitásról és a teremtésről, a hatalomról, az öregedés folyamatáról, a szexről és a szexualitásról, a pénzről, kedvességről, időről, kommunikációról és egyéb dolgokról.

Amint minden területet gyengéden megérintünk, az energia elkezd feloldódni, és az évekig tartó zűrzavar akár egyetlen alkalom alatt feloldódik.

Az optimális eredmény elérése érdekében ajánlott legalább 4 alkalommal igénybe venni.

A „Bars” sok embernek segített abban, hogy megváltoztassák testük és életük különböző aspektusait, beleértve az egészséget, a pénzügyeket, a kapcsolatokat, a szorongást, a stresszt és még sok mást!

Bars kapás előnyei:
Az alkalmazása alatt mély relaxációba kerülünk, a test-elme számára lehetővé téve, hogy a krónikus feszültségből egy gyógyítóbb pihenő és helyreállító állapotba kerüljön.

A tárolt érzelmek felszabadítása.
Aggodalomra okot adó vagy bármilyen módon korlátozó, gondolati minták felszabadítása. Azok az emberek vagy helyzetek, amelyek egykor stresszt okoztak az életedben, fokozatosan eltávolodnak mellőled.

A negatív érzelmek, szorongás, reakciókészség, harag csökkentése. Képessé válsz, hogy a problémák és kihívások helyett megoldásokat és a lehetőségeket meglásd. Életed kezd kinyílni, és a pozitív alkotás könnyebbé válik. Javul az alvásod. Bármilyen egészségügyi probléma esetén gyorsabb a felépülési idő.

Energikusabb és motiváltabb leszel.

A kezelés egymásra épülve fejti ki hatását, és minden alkalommal máshogy fogod érezni magad!

A Bars adás 15.000 Ft/90 perc – vagy 48.000 Ft, bérlet vásárlása esetén, heti 4 egymást követő alkalomra (20% kedvezmény)

4 alkalom javasolt az optimális eredmény elérése érdekében.