SZOLGÁLTATÁSOK

Bach-virágterápia

Lemúria szent kertjeiben különleges növényesszenciák készültek, amelyek nagyon finom energetikai impulzusokkal, meghatározott szerv-specifikus módon tudták gyógyítani a betegségeket. A sejt szintű karmikus sérüléseket is korrigálni lehetett a segítségükkel.

Innen származik az általunk is ismert Bach-virágesszencia. A növények jól meghatározott energia mintázattal, speciális formateremtő mezővel rendelkeznek. Ha ezt kapcsolatba hozzuk az emberi szervezettel, akkor a növény azzal a szervrendszerrel lép kapcsolatba, amelynek hasonló szakrális geometriájú mezeje van. Ott a benne rejlő harmonikus energetikai információval elindít egy finomáthangolást. A torzulások, deformitások oldódni kezdenek és egy idő után felveszik az egészséges struktúrát.

Dr. Edward Bach angol orvos 1886-tól 1936-ig alkotott és már ekkor leírta, hogy minden betegség az egyén lelkiállapotának defektusaira vezethető vissza. Alapgondolata szerint a betegség testi tünetei természetes módon fejlődnek vissza a kiváltó lelki probléma megszüntetésével. A Bach-virágterápia nem fitoterápia, hanem 38-féle fa, bokor, virág, magasabb szintű rezgésének közvetítése az emberbe. Minden növény rezgése egy-egy lelki állapotnak felel meg. Ezt a 38 lelki állapotot Dr. Bach hét csoportba osztotta:

  • Azok, akik félnek
  • A bizonytalanok, akik nem tudnak dönteni, akik az életük nagykérdéseiben tanácsra szorulnak.
  • Az érdektelenek, akik valamilyen ok miatt ki akarják vonni magukat a forgalomból, mert nem érzik jól magukat a világban.
  • A magányosok, akik jobban érzik magukat magányosan, és kikérik maguknak, hogy bárki beleszóljon az életükbe.
  • A túlérzékenyek, a mimóza lelkek.
  • Az önbizalom hiányos, hithiányos emberek.
  • Azok, akiknek nagy elvárásai vannak mások felé. Vezetői képességekkel rendelkeznek, erős embereknek gondolják magukat. Erre a csoportra hatnak a legkeményebb szerek.

A Bach-virágterápia több mint 15 éve van jelen Magyarországon. A ládikában 38 esszencia található, melyből hígítással készítjük az alkalmazott oldatot. A két plusz elsősegély üvegcse cseppjei, akár életet is menthetnek.

Az aktuális lelkiállapot feltérképezése alapos kikérdezés és elbeszélgetés alapján történik. A terápia összeállításánál, a számmisztika módszereivel a születési dátumot is figyelembe vesszük. A hatás bizonyos esetekben egy hét után is jelentkezhet, máskor akár háromhavi alkalmazás is szükséges lehet.