SZOLGÁLTATÁSOK

Lelki oldás, energetikai tisztítás tudatosan

Az energiák áramlása és azok egyensúlyban tartása számos kultúrában és vallásban fontos szerepet játszik. Az energetikai tisztítás vagy energetikai egészség helyreállítása az alternatív ellátások egyik ága, amely azon az elgondoláson alapul, hogy az emberi testen belül és körülöttünk is áramló energiahatások befolyásolják a fizikai és érzelmi egészségünket. A modern spirituális és holisztikus gyakorlatokban is egyre elterjedtebbé válik, és azt a célt szolgálja, hogy eltávolítsa azokat az energetikai blokkokat, amelyeket a stressz, a negatív gondolatok és az érzelmi traumák okozhatnak. Számos formában létezik, például a meditáció, a rezgésterápia, az auraolvasás, a kristályterápia, szellemtan és/vagy lelki oldás, stb. Ezek a módszerek a testet, az elmét és az érzelmeket újra egyensúlyba hozzák, és javítják az egész test egészségi állapotát és jólétét. Az energetikai tisztítás során a terapeuta azon dolgozik, hogy a test körülötti energiamezőket és az emberi testet is tisztítás után harmonizálja. A folyamat során a terapeuta gyakran használja az érintés, a hang, a vizualizáció és más módszereket, hogy javítsa az energiaáramlást a testben.

Az energetikai tisztítás hatásait nehéz általánosan megfogalmazni, mivel az egyénenként eltérő lehet.

Az energetikai tisztításnak számos megközelítése van, és sok ember véleménye eltérő lehet arról, hogy kinek ajánlott vagy sem. Általánosságban azonban azoknak az embereknek ajánlott, akik úgy érzik, hogy negatív energiákkal vagy blokkokkal küzdenek az életükben, és ezek akadályozzák őket a boldogság, a jólét, az egészség vagy a teljesítmény elérésében.

Energetikai tisztítás, az egyensúly megteremtéséhez

Sokszor azt sem tudod, hogy hol áll a fejed, mintha képtelen lennél kézben tartani a körülötted zajló eseményeket?

Nehézségeket élsz meg a munkahelyeden vagy a párkapcsolatodban esetleg még a saját bőrödben sem érzed komfortosan magad?

Rendszeresen kimerültnek, elgyötörtnek érzed magad?

Esetleg ennek még te sem érted az okát?

Úgy érzed, hogy barátaid, kollégáid terhét is a válladon cipeled?

Érdemes megvizsgálni az energiarendszeredet, a csakráidat, aurádat, így megtalálhatjuk az elakadás helyét és okát, majd megtisztíthatjuk azt.

Párkapcsolat javítása, Párkapcsolati oldás

Mintha külön nyelveken beszélnétek a pároddal?

Elhidegültetek egymástól?

Félreértést, félreértésre halmoztok?

Megfordult a fejedben, hogy külön utakon folytassátok?

A Téged és a párodat összekapcsoló kötelék (energiaszálak) tisztitása lehet a megoldás a problémádra.

Gyakran betegeskedsz?

Gyakran lebetegszel?

A gyógyulást követően sokszor hirtelen visszaesel?

Ilyenkor valami káros gondolattal, meggyőződéssel vagy emlékkel küzd a test.

Segíthetek, hogy végre egészséges lehess!

Fontos megjegyezni, hogy az energetikai tisztítás nem helyettesíti az orvosi kezelést, és csak kiegészítő módszerként alkalmazható.

Azok számára, akik úgy érzik, hogy a negatív energiák és blokkok befolyásolják az életüket és egészségüket, az energetikai tisztítás egy hasznos eszköz lehet a jó közérzet eléréséhez is.